A visszaszolgáltatást kizárólag a DPD futár végzi, nulla visszatérítéssel, és a visszatérítő (vevő) fizeti.

Ügyfeleink a nálunk vásárolt termékeket legtöbb 14 napon belül cserélhetik ki vagy küldhetik vissza a nálunk vásárolt termékeket, illetve részesülhetnek kártérítésben. A termékeknek használatlannak, tökéletes állapotban és az eredeti csomagolásban kell lenniük. A SZAVATOSSÁGI FELTÉTELEKNEK MEGFELELŐ TERMÉKEKET A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL (14 nap) LEHET VISSZAKÜLDENI. A BEJELENTÉS NÉLKÜL, ÉRKEZÉSKOR KIFIZETENDŐ MINDEN CSOMAGOT ELUTASÍTUNK. Amennyiben a megrendelést nem veszik át a futárszolgálattól vagy a postától, a OBDeleven Shop fenntartja a jogot az együttműködés megszüntetésére és kártérítés követelésére. A OBDeleven Shop és ügyfelei között felmerülő bármilyen vitás kérdést megegyezéses alapon rendeznek.


Ezt később (a visszaküldött termék átvételét és ellenőrzését követően) a contact@obdeleven.hu e-mail címen megadhatja az IBAN számla és tulajdonos nevét a termék értékének visszaküldéséhez.
A terméket eredeti állapotában kell visszaküldeni, abban az állapotban, amelyben eladták, hibák, használati nyomok, mechanikai, kémiai vagy elektromos jellegű sérülések nélkül.

Visszaszállítási cím:
CARTLINE TECH S.R.L.
str. Iancu Flondor, Bl. C5, Ap.6,
Timisoara,code 300359,Romania
Tel:+40729264271

A terméket eredeti állapotában kell visszaküldeni, abban az állapotban, amelyben értékesítették, hiba, használati nyom vagy mechanikai, kémiai vagy elektromos jellegű sérülés nélkül.