SZABADÍTSA FEL A BMW-BAN REJLŐ POTENCIÁLT

A könnyen kezelhető intelligens autóipari diagnosztikai OBDeleven készülék lehetővé teszi, hogy beolvassa autóját bármilyen hiba esetén, és kiolvassa vagy törölje a hibakódokat, valamint testre szabja BMW (F-, G- és I-sorozat), MINI (F-sorozat) vagy egyes Rolls-Royce modelleket egy-kattintásos alkalmazással. Ezek az előre elkészített kódolási alkalmazások egyetlen kattintással megváltoztathatják a vezetési élményt okostelefonján.

A BMW CSOPORT SZÁMÁRA ELÉRHETŐ FUNKCIÓK

EGY-KATTINTÁSOS ALKALMAZÁS

Testre szabhatja járművét az OBDeleven egy-kattintásos alkalmazásai segítségével, amelyek előre elkészített kódolási funkciók, amelyek lehetővé teszik rejtett funkciók feloldását, a vezetési élmény testre szabását és járművének egyedivé tételét.

Változtassa meg a műszerfal témáját, állítsa be a környezeti világítás beállításait, kapcsolja be a Sport+ kijelzőket, aktiválja a Bluetooth zenei streaminget, állítsa be a világítás viselkedését és még sok minden mást egyetlen kattintással okostelefonján.

A JÁRMŰ AUTOMATIKUS AZONOSÍTÁSA AZ ALVÁZSZÁM ALAPJÁN

Az OBDeleven automatikusan felismeri autóját a járműazonosító szám (VIN) alapján, bemutatva a modellt, a gyártási évet vagy az évszámtartományt, a futásteljesítményt és magát az alvázszámot, amint az alkalmazásban az autó információs képernyőjére navigál.

TELJES SZKENNELÉS

Minden vezérlőegység átvizsgálása a motor, a sebességváltó, a blokkolásgátló fékrendszer (ABS), a légzsákrendszer, a multimédia, a kormány- és felfüggesztési rendszerek, valamint az egyéb vezérlőegységek esetleges hibáinak vagy hibakódjainak megtalálása érdekében. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy könnyen kiderítse, pontosan mi romlott el a járművében.

HIBAKÓDOK LEOLVASÁSA / TÖRLÉSE

Az OBDeleven BMW alkalmazás lehetővé teszi, hogy elolvassa és törölje a hibakódokat, amelyek az autója bármelyik vezérlőegységén, beleértve a motort, a sebességváltót, a világítást és más, az autó jólétéért felelős rendszereket, láthatóak lehetnek.

Ezzel a funkcióval egy javítást követően is törölheti a hibakódokat, így bármelyik pontatlan műszerfali lámpa azonnal eltűnik.

JÁRMŰINFORMÁCIÓK

A járműinformációs funkció megjeleníti a BMW, MINI vagy Rolls-Royce alapvető adatait, amelyek között szerepel a modell és a sorozat, a járműazonosító szám (VIN), a futásteljesítmény, valamint a gyártási év vagy az évszámtartomány.

GARAGE

Hozzáférhet az OBDeleven fiókjához csatlakoztatott összes járművéhez, és ellenőrizheti a járművel kapcsolatban megjelenített információkat, beleértve az alvázszámot, a kilométeróra-állást és az autó szériáját.

A garázs funkcióval a vezérlőegységre vonatkozó információk is elérhetők, amelyek egy adott járművezérlőegységre vonatkozó adatokat szolgáltatnak.

A VEZÉRLŐEGYSÉGEKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ELOLVASÁSA

Részletes információkat kaphat a jármű elektronikus vezérlőegységeiről, például a rendszer leírását, a hardver számát, a szoftver számát stb.

Az információk mennyisége eltérő lehet a különböző vezérlőegységek és a különböző modellévek esetében.

AKKUMULÁTOR ÁLLAPOT

Ellenőrizze az autó akkumulátorának állapotát az OBDeleven alkalmazáson. Az állapot jelzi az akkumulátor feszültségét, és megmutatja, hogy az akkumulátor töltődik, kisül, vagy jól teljesít, ami rámutat arra, hogy