A www.obdeleven.hu oldalon végzett tevékenységet a következők szerint regisztrálják és szabályozzák: A kereskedési nyilvántartás sorszáma:

CARTLINE TECH S.R.L.

R.C.: J35/804/2019
CUI: RO40579417
Timisoara, Romania

contact@cartline.ro
Tel.+40729264271

A megjelenített összegek bruttó fogyasztói árak. Az árak nem tartalmazzák a helyszínre történő szállítás költségeit. Küldetésünk és értékeink: A megszerzett tapasztalatok alapján életre keltjük a szenvedélyünket az informatikai terület iránt, küldetésünk az, hogy kielégítsük a felhasználók igényeit azzal a céllal, hogy ezt az ágazat referenciamárkájaként népszerűsítsük Romániában. Két nagy irányt követve építjük ezt az elidegenítést: SZERVEZETI KISZERELÉS a minőség az elosztási ciklus alatt ellenőrzött Munkavállalóik professzionalizmusa és elkötelezettsége, kölcsönös tisztelet és a szakmai kiválóság elismerése A VÁLLALKOZÁSI VEZETÉS ALAPELVE a siker a belső és külső ügyfelek elvárásainak túllépésén alapszik. Integritás a szakmai etika tiszteletben tartása mellett. Nyereségszerzés többletértéket generáló munkával. Hiszünk a kép erejében: a gyors és egyszerű kommunikáció képességében, a legfinomabb finomságok közvetítésében, a legerősebb érzelmek generálásában és a legbonyolultabb műveletek egyszerűsítésében.

Önt érintő megközelítésünket olyan erőteljes értékek határozzák meg, mint a bizalom, az őszinteség, a felelősség, az átláthatóság és a valódi rugalmasság, mindezt a kínálat és a kereslet közötti reakcióidő csökkentése és egyidejűleg partnerség kialakítása érdekében ügyfeleinkkel.

A kommunikáció, az állandó kapcsolattartás és az ügyfél-tanácsadás alapelveink, és az ügyfelek elismerése megerősíti ezt a szempontot. Reméljük, hogy termékeink inspirálják Önt és a kívánt sikert hozják.

Az OBDeleven.hu csapat