Törvény előírásainak megfelelően. A személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad mozgása tekintetében a személyek védelméről szóló 677/2001 sz. Az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok feldolgozásáról és a magánélet védelméről szóló 506/2004 / EK rendelet (ez a normatív aktus szintén meghatározásra kerül), a www.obdeleven.hu webhelynek a biztonságos és kizárólag meghatározott célokra történő kezelése kötelező. , a személyes adatait, amelyeket Ön nekünk nyújt Önről, családtagjáról vagy más személyről.

www.obdeleven.hu weboldal egy személyes adatkezelő, amelyet a személyes adatkezelés nyilvántartásában regisztráltak. 26.937.
A rögzített információkat kizárólag az üzemeltető használja.
Az adatgyűjtés célja csomagok, megrendelések (kereskedelmi célú) küldése a címzett számára az online és elektronikus úton kapott megrendelések szerint.
Az Ön által megadott adatokat harmadik félnek nem továbbítják, kivéve ha az adattovábbítás célja meg van határozva és az Ön előzetes kifejezett hozzájárulásával.
A személyes adatok megadásának megtagadása lehetetlenné teszi az elektronikus, online környezetben elindított megrendelés elküldését.
Törvény szerint. A 677/2001 / EK irányelv értelmében az adatokhoz való beavatkozás jogát élvezik.
Ugyanakkor joga van tiltakozni az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozása ellen, és kérheti az adatok törlését. E jogok gyakorlása érdekében írásbeli kérelmet lehet benyújtani a következő címre: contact@obdeleven.hu.
Ha bármilyen információ téves, kérjük, ossza meg velünk minél hamarabb.