Az OBDeleven Hungary szolgáltatások felhasználási feltételei


Általános rendelkezések:


 • 1. Az OBDeleven Hungary szolgáltatási feltételei (“Általános Szerződési Feltételek”) az obdeleven.hu webhely (“site”) és az OBDeleven mobilalkalmazás (“the application”) használatakor vonatkoznak. A webhelyet és az alkalmazást ebben a dokumentumban együttesen “Szolgáltatásoknak” nevezzük.
 • 2. A jelen Használati feltételek elfogadásával megerősíti, hogy a Szolgáltatások használatakor helyes, pontos és teljes személyes adatokat szolgáltat az OBDeleven Hungary számára. Az OBDeleven Hungary nem vállal felelősséget a Szolgáltatások nyújtásához szükséges helytelen személyes adatok megadásából eredő károkért. Az Ön személyes adatait az OBDeleven Hungary adatvédelmi politikájának megfelelően dolgozzuk fel.
 • 3. Ha a jelen Felhasználási Feltételek egy része részben vagy teljesen érvénytelenné válik, akkor az nem jeleníti meg a jelen Szerződési Feltételek többi rendelkezését. 

Szolgáltatások igénybevétele: 

 • 4. Az OBDeleven Hungary szolgáltatásait regisztrált és nem regisztrált felhasználók is használhatják, de a webhely és az alkalmazás összes funkciójának és tartalmának kihasználása érdekében létre kell hoznia egy felhasználói fiókot, és ha szeretné, hardvert és szoftvert vásárolhat az OBDeleven Hungary-től. A Szolgáltatások használatával (annak ellenére, hogy regisztrált felhasználó), vállalja, hogy betartja ezeket a Felhasználási feltételeket.
 • 5. Regisztrálhat a webhelyen és az alkalmazásban, és felhasználhatja a benne található információkat, ha ezt a jogot nem korlátozzák az alkalmazandó törvények rendelkezései (ideértve a felhasználó életkorára és jogképességére vonatkozó követelményeket). A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön megerősíti, hogy joga van önállóan döntést hozni a Szolgáltatások használatáról vagy a Szolgáltatások igénybevételéről a törvényes képviselő hozzájárulásával. Ha az OBDeleven Hungary tudomására jut, hogy Ön a Szolgáltatásokat ilyen jogok nélkül használja, vagy hogy megsérti a jelen Felhasználási Feltételeket, akkor joguknkban áll a fiók törlésére, beleértve az összes felhasználói adatot, vagy egyéb módon korlátozni a felhasználói képességét szolgáltatásokat.
 • 6. A weboldalon és az alkalmazásban történő regisztrációval megerősíti, hogy személyesen fogja használni a létrehozott fiókot, és nem fogja nyilvánosságra hozni a jelszót és / vagy adatokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy csatlakozzon más harmadik felekhez. Az Ön nevében (mint a Szolgáltatások felhasználója) a Szolgáltatásokhoz történő csatlakozás után tett összes intézkedést Ön személyesen vesz tudomást, és az esetleges következményeiért kizárólag Ön felel.
 • 7. Az OBDeleven Hungary arra törekszik, de nem garantálja, hogy a Szolgáltatásokat megszakítás nélkül nyújtsuk, vagy hogy a webhelyen és / vagy az alkalmazásban található információkat archiváljuk. Az OBDeleven Hungary belátása szerint a szolgáltatásokat, az azokban szereplő árak és funkciók előzetes értesítés nélkül bármikor megváltozthatja vagy eltávolíthatja.
 • 8. A webhelyen és / vagy az alkalmazásban található információkat személyes igényeinek megfelelően használhatja, de tilos plagizálni, vagy egyéb módon felhasználni nyereség vagy díjazás céljából.
 • 9. Az OBDeleven Hungary lehetővé teszi a szolgáltatás felhasználói számára, hogy hirdetéseket tegyenek közzé a webhelyen és / vagy alkalmazásban kínált vagy keresett termékekről vagy szolgáltatásokról (hirdetések), hirdetéseket olvashassanak vagy keressenek, megjegyzéseket írhassanak vagy üzeneteket küldhessenek a kapcsolódó szolgáltatások más felhasználóinak. A Szolgáltatás felhasználói létrehozhatnak és részt vehetnek nyilvános beszélgetésekben (fórumokban) a Szolgáltatás más felhasználóival a webhelyen és / vagy az alkalmazásban. Hirdetések, megjegyzések, fórumtémák vagy bármilyen más, a webhelyen és / vagy alkalmazásban létrehozott tartalommal való közzétételével Ön vállal minden felelősséget az ilyen tevékenységekért, és biztosítja, hogy a közzétett tartalom jellege nem illegális vagy korlátozott, jogilag helytelen, félrevezető, rágalmazó, fenyegető, diszkriminatív, csalárd, pornográf, nemzeti, etnikai, faji vagy vallási gyűlöletet felbujtó vagy az egyének jogait egyéb módon sértő.
 • 10. Az OBDeleven Hungary nem vállal felelősséget a Szolgáltatás weboldalán és / vagy alkalmazásában általa létrehozott vagy közzétett tartalmáért (ideértve, de nem korlátozva ezekre a hirdetményekre, megjegyzéseket, személyes üzeneteket, beszélgetési témákat (fórumokat), fájlokat, linkeket). Az OBDeleven Magyarországnak joga van (de nem köteles) saját belátása szerint ellenőrizni a Szolgáltató felhasználójától kapott és tovább továbbított tartalmat, hogy azonosítsa a nem kívánt vagy a jelen Felhasználási feltételeket sértő tartalmat. Használja a Szolgáltatások felhasználási feltételeit, és az ilyen tartalmat saját belátása szerint külön értesítés nélkül eltávolítja, és megszünteti a felhasználó hozzáférését a Szolgáltatásokhoz.
 • 11. Az OBDeleven Hungary nem vesz részt semmilyen vételben, eladásban, cserében vagy egyéb tranzakcióban, amelyet Ön vagy a Szolgáltatások más felhasználói kínálnak. Az Ön vagy más a Szolgáltató felhasználói által létrehozott tartalom (közlemények, vélemények, ajánlatok stb.) nem minősül az OBDeleven Hungary által kínált ajánlatnak, tranzakció megkötésének, nem hoz létre kötelezettségeket vagy más módon kötelezi az OBDeleven Magyarországot, amely nem tekinthető közvetítőnek közte vagy a Szolgáltatások más felhasználói között a Szolgáltatások bármely felhasználója által létrehozott tartalom tekintetében.
 • 12. A webhelyen és / vagy az alkalmazásban tartalom létrehozásával vállalja, hogy betartja az ilyen tevékenységekre vonatkozó követelményeket, azaz vitatja a véleményeket / megjegyzéseket a helyesen kiválasztott kategóriába, hogy irreleváns hirdetését azonnal eltávolítsa, vagy a jelen használati feltételekkel ellentétes módon, bármilyen célból tartózkodjon minden olyan hamis vagy félrevezető hirdetési információ megosztásáról, amely a törvényekkel, a jó erkölcsökkel és az etikai normákkal ellentétes árut és / vagy kereskedelmi szolgáltatást nyújt, illegális magatartás vagy tranzakció. 

Szoftver és hardver

 • 13. Az OBDeleven Hungary Services használatával megvásárolhat bizonyos hardvereket (OBDeleven eszköz, adapter stb.) És szoftvereket (OBDeleven mobil alkalmazás, PRO verzió licence stb.), Amelyek lehetővé teszik a rendszerdiagnosztika futtatását, a kódolások végrehajtását). és a kiválasztott jármű és az egyéb kapcsolódó funkciók felhasználásának figyelését. Az OBDeleven Hungary által eladott hardver csak az OBDeleven mobilalkalmazással működik.
 • 14. Az OBDeleven hardverrel és szoftverrel kompatibilis járműtípusok listáját (lista) közzéteszik a weboldalon és az alkalmazásban. Az OBDeleven Hungary biztosítja, hogy a mellékelt szoftver és hardver kompatibilis legyen a listában meghatározott járműtípusokkal, de az OBDeleven Hungary semmilyen formában nem vállal felelősséget vagy kártérítést, ha ezt a berendezést megvásárolta, függetlenül attól, hogy nem alkalmas a járműhöz amelyek nem szerepel a listán.
 • 15. Az alkalmazás minden olyan mobil eszközön működik, amelynek Android 4.1 vagy újabb verziója van, és távoli adatbázisokat használ, ezért a szolgáltatások használatához jó internet kapcsolat szükséges. Annak érdekében, hogy a Szolgáltatások jó minőségben részesüljenek, teljesítenie kell a Szolgáltatások megfelelő működéséhez szükséges feltételeket, a jelen Felhasználási feltételekben leírtak szerint.
 • 16. Az OBDeleven Magyarország hangsúlyozni kívánja, hogy a Szolgáltatások működéséhez szükséges internet kapcsolat használatával további költségeket lehet generálni az internetszolgáltató szolgáltatásaival szemben. Az OBDeleven Hungary nem felelős e költségekért, és nem köteles megtéríteni őket.
 • 17. Az OBDeleven Hungary hardver és szoftver ára, az elszámolási és a kézbesítési eljárás, az áruk visszaküldési feltételei és egyéb lényeges információk az egyes berendezések weboldalon történő megrendelésére és az alkalmazásra vonatkozó szakaszokban kerülnek ismertetésre, a szállítás és a visszaküldési feltételek vonatkozásában is. garancia.
 • 18. Ha rossz minőségű hardvert vásárolt az OBDeleven Hungary-től, akkor visszaküldheti azt, kicserélheti egy hasonló, megfelelő minőségű termékre, vagy visszatérítheti a rossz minőségű termékért fizetett pénzt (felhasznált jóváírásokat). Az OBDeleven szoftvert nem lehet visszaadni vagy cserélni, függetlenül attól, hogy használja-e. 

Jogi felelősség

 • 19. A Szolgáltatások használatával megerősíti tudatosságát és megértését, hogy az alkalmazás funkciói befolyásolhatják a jármű elektronikus és műszaki rendszereit. A jármű üzemeltetésére az OBDeleven Hungary hardverének és szoftverének felhasználásából eredő bármilyen felelősségér és kockázatért kizárólag Ön felel.
 • 20. Felelősségteljesen kell használnia az OBDeleven Hungary hardvert és szoftvert, kritikusan értékelve a jármű programozásával (kódolásával) kapcsolatos ismereteit. Az alkalmazás funkcióinak használata kikapcsolhatja a jármű alapértelmezett (gyári) beállításait, és megszakíthatja a kulcsrendszerek működését, beleértve a fékezést, a biztonságot és másokat is, mivel a jármű hibásan működhet vagy nem működtethető. Az alkalmazás lehetőségek használata érvénytelenítheti a járműre, annak alkatrészeire és különálló rendszereire vonatkozó jótállást, ezért a jótállási feltételek érvényességét illetően vegye fel a kapcsolatot a jármű gyártójának képviselőivel. Nem javasoljuk, hogy használja az alkalmazás funkcióit, ha nincs különleges ismerete a jármű programozásáról (kódolásáról).
 • 21. Az alkalmazás funkcióinak használata kárt okozhat a vagyonában, az egészségben vagy az életben, vagy bármely harmadik fél számára. Ne használja az alkalmazást, ha nem érti, előre nem látja és / vagy nem akarja megtapasztalni azokat a hatásokat, amelyeket egyes funkciók használata okozhat, ideértve, de nem kizárólag a következőket:- adaptációk;- hosszú kódolás;- Alapbeállítások;- a biztonsághoz való hozzáférés;- Kódolás;- II. Kódolás;- hosszú kódolás;- az alrendszer kódolása;- kilépési teszt;- Az átjárók listájának kódolása;- A diagnosztikai szolgáltatás megváltoztatása.
 • 22. AZ OBDELEVEN MAGYARORSZÁG NEM FELELŐS SEMMILYEN KÖZVETETT VAGY KÖZVETLEN ANYAGI VAGY NEM ANYAGI KÁRÉRT, AMELY ŐN VAGY EGY HARMADIK FÉL TULAJDONÁBAN KELETKEZIK VAGY KELETKEZHET A HARDVER VAGY SZOFTVER HASZNÁLATA KÖZBEN.
 • 23. AZ OBDELEVEN MAGYARORSZÁGNAK NINCS SEMMILYEN KÖZVETETT VAGY KÖZVETLEN FELELŐSSÉGE A JÁRMŰVEK, AZOK RENDSZEREINEK VAGY RÉSZEINEK GARANCIA VESZTÉSÉRE A HARDVER VAGY SZOFTVER HASZNÁLATA KÖZBEN.
 • 24. Mindenesetre az OBDeleven Hungary felelőssége, amely a Szolgáltatásokból vagy a jelen Felhasználási Feltételekből származik, vagy azokhoz kapcsolódik, a maximális összegre korlátozódik, amelyet Ön fizetett az Voltas IT szolgáltatásainak használatáért.
 • 25. Saját biztonsága érdekében az OBDeleven Hungary figyelmezteti Önt a szolgáltatások vezetés közbeni használatától. Az OBDeleven Hungary nem vállal felelősséget és nem fogja megtéríteni az e rendelkezés megsértése miatt elszenvedett károkat.
 • 26. A jelen Felhasználási Feltételek minden rendelkezése, nyelvüktől függetlenül, kötelező érvényű, ha az OBDeleven Hungary, a Voltas IT Services szolgáltatást használja.
 • 27. Amikor felhasználóként használja a Szolgáltatásokat, ezek a Felhasználási Feltételek nem korlátozzák vagy nem garantálják az Ön alkalmazandó jogszabályok rendelkezései által garantált jogait.

Szellemi tulajdon

 • 28. Az OBDeleven Hungary megtartja a Webhely és az alkalmazás címét és szerzői jogait (területenként korlátlanul), valamint a rajtuk nyújtott információkat, beleértve (korlátozás nélkül) a tartalom biztosítását, képek, szöveg, egyéb grafikák, fényképek és videók szolgáltatását az oldalon.
 • 29. A harmadik féltől származó linkeket, amelyek nem tartoznak az OBDeleven Hungary-hez, közzétehetünk a weboldalon. Semmilyen módon nem ellenőrizzük azokat a webhelyeket, amelyek linkjeit rendelkezésre bocsátjuk, és nem értékeljük ezen webhelyek tartalmát, és nem vállalunk felelősséget a webhelyek tartalmáért, használatáért vagy az azokhoz való hozzáférésért. 

Záró rendelkezések

 • 30. A román törvények vonatkoznak az Ön és az OBDeleven Hungary közötti, a szolgáltatások igénybevételéből eredő és a jelen Felhasználási Feltételek által szabályozott kapcsolatokra.
 • 31. Az Ön és az OBDeleven Hungary között a Szolgáltatások nyújtásából vagy a jelen Felhasználási Feltételekből adódó esetleges nézeteltéréseket tárgyalások útján rendezzük el, és amennyiben nem születik megállapodás, a vitákat egy  bíróság rendezi az OBDeleven Hungary székhelye alapján.
 • 32. Az OBDeleven Hungary bármikor átruházhatja a Szolgáltatások és a jelen Felhasználási Feltételek használatából eredő jogait és kötelezettségeit harmadik felekre az Ön előzetes értesítése nélkül.
 • 33. Az OBDeleven Hungary fenntartja a jogot arra, hogy ezen használati feltételeket bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa. A változások a weboldalon való közzétételük után lépnek hatályba.
 • 34. Az OBDeleven Hungary közvetlenül vagy közvetve nem felelős az obdeleven.hu webhely felhasználói által biztosított személyes adatokért vagy az általa az OBDeleven alkalmazásban és az obdeleven.com webhelyen létrehozott bármilyen információért.

RENDELÉS FELDOLGOZÁSA

 • 1. A feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, minden vásárlásról számlát állítunk ki.
 • 2. A megrendeléseket a DPD futár szolgálat házhoz szállítja. A 14:00 előtt bebeérkezett rendeléseket, ugyanazon a napon 16:30 és 19:00 óra között elküldjük, a 14:00 után bebeérkezett megrendelések másnap 11:00 és 19:00 között kerülnek feladásra. A termékeket csak a számlával együtt értékesítjük. 

GARANCIA

 • 1.A termékgaranciát a számla és az adóügyi bionylat bizonyítja. A garancia helyett akkor lép fel, ha a termékekhez nem tartozik a gyártói különleges garanciája.
 • 2. Az ezen a weboldalon vásárolt termékekre az egyes gyártók által nyújtott szokásos garancia érvényes.
 • 3. A garancia csak akkor érvényes, ha a terméken sértetlen a garanciajegy, ha a termékek nem sérültek, nincsenek ütés vagy folyadéknyomok. Szükséges a beszerelést igazoló számla, hibakeresési feljegyzés, mivel telepítésük speciális ismereteket igényel. A termékek cseréjéhez vagy javításához a vásárlási számlát kell bemutatni. Visszaküldés esetén a hibás termékek szállítási költségeit, Öntől az OBDeleven Shop-ig, Ön viseli, és Önhöz való visszaküldését mi viseljük.
 • 4. Fenntartjuk a jogot arra, hogy előzetes értesítés nélkül és az indokolás nélkül módosítsuk és frissítsük ezeket a feltételeket és árakat. Ezért kérjük, olvassa el a feltételeket minden alkalommal, amikor tőlünk vásárol termékeket.
 • 5. Az ügyfeleknek lehetősége van cserére vagy visszaküldésre, és legfeljebb 10 napon belül kompenzációt kapnak a megvásárolt termékekért. A termékek bontatlanok, tökéletes állapotban és az eredeti csomagolásban legyenek. A JÓTÁLÁSI FELTÉTELEKNEK MEGFELELŐ TERMÉKEKET A LEHETŐ LEGHAMARABB (legfeljebb 10 nap) VISSZAKÜLDJÜK. A BE NEM JELENTETT UTÁNVÉTES CSOMAGOT NEM VESSÜK ÁT, ÉS VISSZÜLKÉSRE KERÜL. A futárszolgálattól vagy a postától át nem vett megrendelések esetén az OBDeleven Shop fenntartja a jogot az együttműködés megszüntetésére és kártérítés igénylésére. Az OBDeleven Shop és az ügyfelek közötti esetleges konfliktusokat békés úton oldják meg.

HASZNÁLAT:

 • 1. A https://www.obdeleven.hu oldalon bemutatott termékek és szolgáltatások felkeresése, megtekintése, használata vagy megvásárlása ezen feltételek elfogadását vonja maga után.
 • 2. A webhely felhasználójának regisztrálása jelenti az Ön hallgatólagos megállapodását az eladott termékekkel kapcsolatos elektronikus üzenetek fogadásáról.

PRO csomag:

Ha aktiválja a kódot egy telefonra vagy táblagépre telepített alkalmazásban, amelynek operációs rendszere az Android 4.1-nél korábbi, az inaktívvá válik. Az ügyfél felelőssége, hogy az OBDeleven alkalmazás súgó részén keresztül vegye fel a kapcsolatot a fejlesztőkkel a probléma megoldása érdekében.

Mivel a PRO verzió virtuális elem, ezért nem adható vissza, mivel az egyes felhasználókkal társítva van.